fbpx

Innovatieve monumentale stenen

Castle Stones

Het Markthuys is leverancier van Castle Stones, innovatieve monumentale stenen met een authentieke structuur die overeenkomt met de rustieke charme van historische Vlaamse en Franse landhuizen, kastelen en kerken.

De stenen worden gegoten, geperst en krijgen vervolgens hun historische uitstraling door een bijzondere nabewerking. Doordat de stenen met de hand gemaakt en gekleurd worden, is elke vloer uniek. Daarnaast zijn Castle Stones extreem licht van gewicht en zijn veerkrachtig, waardoor ze zeer geschikt zijn voor toepassing in (oude) appartementen en monumentale panden. Daarnaast zijn de tegels erg dun, tussen de  6 en 8 cm.

  

De Castle Stones collectie bestaat momenteel uit tien collecties die elk leverbaar zijn in elf verschillende kleuren. Genoeg mogelijkheden dus! In onze showroom vind je de collecties: Dallen (Evening Shadow), Loft (Brown Grey), Big Bricks (Brown Grey), Dallen (Old Grey).

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van de Castle Stones? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze winkel.